Stiri

Mărirea canalului

Marţi, 27 Septembrie 2011

În luna următoare urmează să extindem cooperarea cu unul din partenerii noștri.

Se află în ultima...


Citeşte mai mult...

Dezvoltare regională

Marţi, 27 Septembrie 2011

În ajunul sfintelor Sărbători de Crăciun toate regiunile nordice au avut parte de o ofertă promoț...


Citeşte mai mult...

Noul oficiu

Marţi, 27 Septembrie 2011

În luna octombrie am inaugurat noul oficiu din blvd. C. Negruzzi 5


Citeşte mai mult...
› Arhiva

 

Normatelecom Srl este unul din cei mai importanți operator alternativ de telecomunicaţii din țară, furnizează servicii de acces la internet exclusiv prin fibră optică și transport de date pentru companiile ce au nevoie de canale securizate pentru schimbul de informații dintre oficiile naționale cu cele regionale și internaționale.

Operăm reţeaua transfrontalieră proprie prin care ne interconectăm la direct cu mai mulți jucători europeni în București și Iași. Circuitele transfrontaliere de fibră optică sunt implementate în punctele de prezenţă din Ungheni-Prut pe o capacitate totală de 100Gbit/sec.

La nivel naţional compania operează o reţea de 72,5Gbit/sec, topologie "stea" şi capacitate redundantă, astfel încât în fiecare nod (PoP) să fie asigurate niveluri ridicate de disponibilitate şi timpi minimi de acces pentru toate serviciile implementate. În municipiul Chișinău acoperim întreg centru de afaceri cu fibra exclusiv subterană ceea ce ne oferă posibilitatea de a prezenta partenerilor noștri nivel de securitate mai ridicată.